Dataverrijking

Het actueel houden van uw klant- en prospectgegevens is lastig en kost veel tijd. Het succes van alle marketingacties valt of staat met een goede database. Database cleaning, optimalisatie en actuele bestanden zijn dan ook goud waard. U hoeft minder tijd te investeren in prospects die niet interessant zijn, waardoor u meer leads behaalt. Wij helpen u graag om uw database op te schonen. Wij controleren deze op juistheid of wij vullen het bestand aan met nieuwe gegevens. Wij leveren vervolgens de geactualiseerde gegevens in elk gewenste opmaak in Excel aan. U kunt ze direct importeren in uw eigen database of CRM-pakket.

Databaseadvies

ActiveLeads denkt graag met u mee over uw dataselectie, -ontdubbeling en -inrichting. Uit ervaring hebben we geleerd wat u voor effectieve marktbewerking van uw doelgroep moet weten. Daarnaast voeren wij wekelijks projecten uit met verschillende (externe) databaseselecties, waardoor we weten wat kansrijke selecties en databronnen zijn. U kunt direct de vruchten plukken van onze praktijkkennis.

Databasecleaning en -verrijking

Naast opschonen kunnen wij uw database ook bijwerken en met actuele gegevens verrijken. Onze medewerkers zijn uitstekend in staat om de actuele gegevens te achterhalen. Hierdoor hebt u niet alleen betere informatie over uw contacten, maar bent u ook sneller in staat de juiste contacten persoonlijker en gerichter te benaderen. En dit verhoogt uiteindelijk het resultaat! Wij kunnen uw database verrijken met onder andere: namen, functies, contactgegevens, e-mailadressen telefoonnummers, aantal medewerkers en branchegegevens.

E-mailadressen achterhalen

Wilt u uw klanten gaan benaderen via e-mail? Wij zijn graag uw partner voor het achterhalen van
e-mailadressen. Let op: het is tegenwoordig verplicht om toestemming te krijgen voor het toesturen van e-mailnieuwsbrieven (opt-in). Ook hierin zijn wij u graag van dienst. ActiveLeads kan op projectbasis uw databestanden actualiseren en aanvullen. Wilt u dit liever vastleggen in een contract op basis van een continue proces, dan kan dat uiteraard ook.

  Wilt u meer weten?

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw telefoonnummer

  Maak uw keuze uit onze informatie mogelijkheden

  Uw e-mail

  Uw vraag of opmerking

  Kaart

  Ons adres in Hoofddorp

  Goudplaat 122
  2134 WK Hoofddorp
  T: 023 5618415
  M: 06 3100 30 58
  www.activeleads.nl
  info@activeleads.nl