Het maken van bezoekafspraken

Het maken van bezoekafspraken is een van de meest gevraagde dienstverlening bij Activeleads. Uw buitendienstmedewerkers zijn vaak te duur om zelf de agenda te vullen met kwalitatieve bezoekafspraken. Het ‘koud’ bellen naar potentiële klanten is ook niet altijd hun sterkste kant . De kracht van de buitendienst ligt veel meer bij het persoonlijke gesprek. Vandaar dat je in praktijk ziet dat de verkoper in kwestie het te druk heeft met andere onderdelen van het verkoopproces. Bezoekafspraken maken of new business is echter van cruciaal belang voor de continuïteit van uw onderneming.

ActiveLeads beschikt over jarenlange ervaring bij het maken van bezoekafspraken voor de B2B markt. Het maken van bezoekafspraken is tijdrovend en werk dat eigen accountmanagers liever uitstellen. Met lege agenda’s tot gevolg.

Bezoekafpraken voor accountmanagers

ActiveLeads maakt bezoekafspraken voor adviseurs of accountmanagers. Dankzij bezoekafspraken gemaakt door ons gespecialiseerd telemarketing team, zijn de agenda’s van uw duurbetaalde verkopers weer snel gevuld.

Uw voordeel

  • Duidelijke criteria voor de afspraken
  • Rapportage van huidige behoeften en toekomstige investeringen van prospects
  • U maakt gebruik van echte verkopers
  • Met veel ervaring in B2B
  • Werkwijze voor het maken van bezoekafspraken

Dankzij een ruime ervaring in het maken van bezoekafspraken voor uiteenlopende branches, diensten en producten weten wij wat de succesfactoren zijn van een project. Dat begint altijd met een goede voorbereiding en een evaluatie van de eerste resultaten. Daarom beginnen wij elk project met een pilot die wij met u evalueren.

Wilt u meer weten?

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Maak uw keuze uit onze informatie mogelijkheden

Uw e-mail

Uw vraag of opmerking

Kaart

Ons adres in Hoofddorp

Goudplaat 122
2134 WK Hoofddorp
T: 023 5618415
M: 06 3100 30 58
www.activeleads.nl
info@activeleads.nl