Over ons

ActiveLeads is een full service leadgeneratie bedrijf waarbij wij email-marketing, online-marketing, en telemarketing campagnes gecombineerd uitvoeren. Ons bureau in Hoofddorp zorgt ervoor dat organisaties en doelgroepen via verschillende online en offline kanalen met elkaar in contact komen. De optimale inzet via diverse marketingkanalen zorgt voor succes en het gewenste resultaat. En daar helpen wij u bij!

Waarom Activeleads?

Voor onze klanten bieden we een full service oplossing waardoor we het gehele traject zelf kunnen beheersen en onze klanten zoveel mogelijk kunnen ontzorgen. Kwaliteit en service zijn voor ons kernbegrippen. We verdiepen ons in onze klanten en markten om tot een klantspecifieke oplossing te komen. We zijn op zoek naar lange termijn partnerships.

Opdrachtgevers

Wij werken voor B2B organisaties die zich richten op het mid- en groot zakelijk segment. Opdrachtgevers die kwaliteit ook belangrijker vinden dan kwantiteit, die veel waarde hechten aan hun imago binnen de doelgroep, die ons mee laten denken over hun leadgeneratie strategie en dat ook als een structureel en continu proces zien. Wij richten altijd op een langdurig partnerschap om de meest optimale resultaten te behalen.

  Wilt u meer weten?

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw telefoonnummer

  Maak uw keuze uit onze informatie mogelijkheden

  Uw e-mail

  Uw vraag of opmerking